Trainer Gino Vervoort moest voor de eerste wedstrijd na nieuwjaar rekening houden met heel wat afwezigen. Studies gaan nu eenmaal boven een potje voetbal. Ook waren er enkele dames ziek. Gelukkig kan Vervoort uit een ruime kern putten.

Dames Zammel - Noordstar:  4-1

Na die lange winterrust konden onze dames eindelijk nog eens voetballen. De trainer moest weer hard puzzelen om dat er nog vele meisjes met examens zitten en er ook enkele door ziekte afwezig waren. Toch is dit voor Noordstar geen probleem want wij hebben een zeer ruime kern.

De match tegen het derde gerangschikte Zammel werd in de voormiddag gespeeld op een zeer bevroren veld. Beide ploegen hadden hierdoor last wat duidelijk was. Er werden door beide ploegen weinig kansen bijeen gespeeld.Na een paar halve kansen van beide teams kon Zammel wel verrassend scoren op een lage voorzet in de 40ste minuut.1-0. Met deze stand ging men rusten.

De tweede helft was nog maar net opgang gefloten of Joke moest met een zeer knappe redding een gemaakt doelpunt tegenhouden. Noordstar pakte dan na 5' de match in handen en Marie zette Lotte vrij voor doel en deze twijfelde niet om er 1-1 van te maken. Een juiste weergave van de wed...strijd. Noordstar kreeg hierna nog kansen om op voorsprong te komen maar een goeie thuiskeepster hield alles tegen. In het laatste kwartier kwam Zammel dan op 2-1. Zammel diepte de voorsprong nog verder uit in de laatste vijf minuten tot 4-1.Dit was ook de eindstand.

Toch een tevreden trainer van Noordstar die zag dat we net zoals in de thuismatch gelijke tred konden houden met de 3de uit de stand. Veel belovend voor de laatste thuismatch van deze halve competitie tegen Kasterlee.

De trainers hopen dan zeker op winst al zal dit niet gemakkelijk worden.